Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

MAR
10

ELS VEHICLES DEL FUTUR -Jornada de mobilitat elèctrica i presentació del Volar-e, el vehicle elèctric més potent del món- MOLL DE LA FUSTA -BARCELONA-

Barcelona acull el proper diumenge 10 de març una jornada lúdica de promoció de la mobilitat elèctrica. Tots aquells que s'acostin al Moll de la Fusta tindran l'oportunitat de descobrir la mobilitat del futur i les possibilitats que ofereix l'electromobilitat, amb capacitat i potencial per respondre les expectatives de qualsevol conductor El Moll de la Fusta es convertirà en una pista de proves en què els ciutadans podran experimentar com es condueix i se circula amb motos i bicicletes elèctriques. A més, els assistents descobriran el vehicle elèctric esportiu del futur, el Volar-e, un cotxe de carreres que funciona amb electricitat desenvolupat per l'enginyeria global Applus+IDIADA (amb seu al Baix Penedès) i podran visitar durant tot el dia una exposició sobre la mobilitat elèctrica en què diverses marques especialitzades promouran els seus vehicles.

L'objectiu de la jornada és apropar la mobilitat elèctrica a grans i petits, així com diluir els prejudicis sobre les seves prestacions en aspectes com ara l'acceleració, la seguretat i el confort en la conducció. Organitzat pel RACC sota els auspicis de la Comissió Europea, l'acte comptarà amb la presencia de Philippe Jean, del departament d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea; Joaquim Forn, primer tinent d'alcalde de l'Àrea de Presidència, Règim Interior, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i Sebastià Salvadó, President del RACC.

Quan: Diumenge, 10 de març des de les 11h30

On: Moll de la Fusta, Barcelona

 

 


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook