Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

NOV
16
NOV
17

CONGRÉS NACIONAL D'EDUCACIÓ AMBIENTAL -16 i 17 de novembre- GIRONA

El Congrés Nacional d'Educació Ambiental tindrà lloc el 16 i 17 de novembre a Girona i es realitzarà en dos espais diferents
- Auditori Josep Irla. Plaça Pompeu Fabra 1, Girona. En aquest espai es realitzaran les acreditacions i benvinguda i les conferències dels ponents.
- Casa de Cultura. Plaça de l'Hospital 6, Girona.  En aquest espai es realitzaran els seminaris de treball i presentació d'experiències dels assitents.

Un espai per a la construcció de coneixement dels i les professionals de l'educació ambiental de Catalunya
El Congrés Nacional d'Educació Ambiental vol teixir aliances entre centres educatius, universitats, entitats, i administracions per proposar accions d'educació ambiental que prenguin en consideració la sostenibilitat de les ciutats, la diversitat dels ecosistemes i el consum responsable. Per assolir el repte proposen inspirar-se en les aportacions de ponents de referència internacional, conèixer experiències educatives innovadores i compartir reptes, oportunitats i aliances.  

El Congrés esdevé una acció de les institucions i la governança per a assumir la responsabilitat i el compromís davant la Declaració dels 17 Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS) definits per la UNESCO. Els ODS ens fixen la nova agenda cap al 2030 i declaren l'educació com un estratègia clau i essencial per aquest horitzó. Una Educació Ambiental que ha de respondre a aquesta necessitat urgent definint objectius i continguts educatius pertinents, introduint pedagogies que empoderin la ciutadania i els estudiants i demanant a les seves institucions que incloguin els principis de la sostenibilitat en les seves estructures de gestió.

Des de l'àmbit català es creu prioritari que l'Educació Ambiental doni una resposta educativa als ODS i per això es proposa que el Congrés sigui una plataforma per a Teixir aliances entre institucions, universitats i les entitats educatives per a proposar accions d'Educació Ambiental que considerin la sostenibilitat de les ciutats, la diversitat dels ecosistemes i el consum responsable.

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook