Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

MAI
18
MAI
19

CONGRES INTERNACIONAL DE LA BICICLETA -18 i 19 de maig- FIRA REUS -Avinguda de Bellissens, 40- REUS

El 18 i 19 de maig de 2017 se celebrarà el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l'intercanvi d'experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries. 
El Congrés s'articularà en diverses conferències, taules rodones i presentacions de projectes i experiències relacionades amb diferents temàtiques, tant a nivell català com internacional. Així, entre altres temes, s'abordarà la promoció, el disseny i la seguretat en l'ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l'esport o la realització d'activitats de turisme i lleure. També s'analitzaran els impactes en l'economia, la salut i el medi ambient que té l'ús de la bicicleta i es posarà l'accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

Aquest congrés el promou l'Ajuntament de Reus, la Diputació del Camp de Tarragona i la Generalitat de Catalunya i hi col·laboren Fira Reus, Bicicamp Reus, Fem Bici i la Plataforma en Defensa de la Bicicleta.
Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook