Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

JUN
04

Conferència INNOVAR ÉS EL CAMÍ. DE LA IDEA A L'ACCIÓ a càrrec de PAU GARCIA-MILÀ -12:30h- STA. PERPÈTUA DE MOGODA (Vallès Occidental)

En el marc de l'Electrocat 2016, el campionat de vehicles elèctrics que es celebra aquest 4 de juny al recinte de l'empresa Honda de Sta Perpètua, l'empresari i emprenedor Pau García-Milà oferirà una conferència a las 12.30h titulada "Innovar és el camí. De la idea a l'acció".

Pau Garcia-Milà Pujol (1987) és un empresari i emprenendor català. Va ser un dels creadors i fundadors, el 2006, d'EyeOS, el projecte de software lliure més gran creat fins ara a Espanya, i un dels fundadors de la xarxa social Bananity. És autor del llibre "Tens una idea (però encara no ho saps)" i "Está todo por hacer (cuando el mundo se derrumbe, hazte emprendedor)" En aquesta obra el procés des que sorgeix una idea fins al moment en què aquesta triomfa, o mor.  Pau Garcia-Milà va guanyar el premi Impulsa Empresa 2010, atorgat per la Fundació Príncep de Girona per reconèixer el talent de joves emprenedors.
Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook