Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

SET
23

CIMERA SOBRE L'ACCIÓ CLIMÀTICA -organitzada per les Nacions Unides- NEW YORK

La Cimera ha de significar un gran salt en l'ambició política nacional col·lectiva i mostrar grans avenços en l'economia real en suport de l'agenda que reforcin els mercats i les polítiques i donin l'impuls necessari a la "cursa cap al cim" a països, empreses, ciutats i societat civil, per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i de l'Acord de París.

El canvi climàtic és el major desafiament del nostre temps i ara ens trobem en un moment decisiu per fer alguna cosa. Encara estem a temps de fer front al canvi climàtic, però això requerirà un esforç sense precedents per part de tots els sectors de la societat. Per impulsar la missió i accelerar la implementació de l'Acord de París sobre el Canvi Climàtic, el secretari general António Guterres ha organitzat la Cimera sobre l'Acció Climàtica el 23 de setembre de 2019.

Paral·lelament a la celebració de la Cimera, s'han organitzat actes i activitats relacionades amb el clima des del 24 fins el 30 de setembre en el que s'ha anomenat la Setmana del Clima.

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook