Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

SET
16
OCT
01

CICLE DE XERRADES SOBRE MOBILITAT. ECOMobilitzat per uns pobles i unes ciutats més accessibles i sostenibles - Del 16 de setembre a l'1 d'octubre - WEBINARS

ECOM, associació que aplega més d'un centenar d'entitats de persones amb discapacitat, s'han sumat a la Setmana Europea de la Mobilitat amb un cicle de xerrades i debats on-line (webinars) anomenat "ECOMobilitzat per uns pobles i unes ciutats més accessibles i sostenibles". Entre el 15 de setembre i l'1 d'octubre es faran sis sessions de dues hores de durada com a màxim, entre les 17:30 i les 19:30 hores. La participació en aquest cicle és gratuïta però cal inscriure's prèviament.

El 15 de setembre es farà la primera de les sessions sota el títol "Mobilitat, transport públic i diversitat humana: De què parlem quan parlem d'accessibilitat?", a càrrec de Montserrat Garcia d'ECOM.

Sara Ortiz del Col·lectiu Punt 6 serà la ponent de la secció del 17 de setembre que tractarà sobre "Urbanisme feminista per una mobilitat accessible amb perspectiva de gènere".

La sessió del 21 de setembre porta per títol "Urbanisme tàctic i accessibilitat: reptes i oportunitats" amb Daniel Pi de l'Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP) i Paula Sirvent de l'Ajuntament de Terrassa, com a ponents.

El 23 de setembre Lluís Carrasco de la PTP i Montserrat Garcia d'ECOM tractaran el tema de la "Mobilitat accessible i assequible. La tarifació social integrada del transport públic a Catalunya i el paper de la T-Mobilitat".

La següent sessió es farà el 29 de setembre sota el títol, "Accessibilitat i transport públic a la demanda: una oportunitat per arribar a qualsevol lloc, sigui urbà o rural" i tindrà com a ponents a Adrià Ramírez de la PTP i Roger Cumeras de Shotl.

El cicle es tancarà l'1 d'octubre amb la sessió "Mobilitat sostenible en temps de COVID-19. Proposta de mesures per garantir l'accessibilitat, l'equitat de gènere i la igualtat d'oportunitats", a càrrec les membres d'ECOM, Montserrat Garcia i Emma Vives.

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook