Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

AGO
22
AGO
25

BIORITME FESTIVAL - Del 22 al 25 d'agost - PANTÀ DE SAU - Vilanova de Sau (OSONA)

Per tercer any consecutiu el Festival Bioritme, que enguany arriba a la seva setena edició, penja el cartell de sold out després d'ampliar el seu aforament a 5.000 persones, i anuncia la programació per dies i espais. 4 escenaris, 2 piscines, programació infantil, activitats, espectacles, benestar i circ ompliran el Bioritme de vida i consciència.

Es tracta d'un festival de 4 dies, en plena natura, que te lloc al Pantà de Sau, a cavall entre les comarques d'Osona i la Selva. i que proposa una trobada per a tots els públics al voltant de l'economia sostenible, la salut natural, l'alimentació ecològica, l'activisme social i la música emergent. Bioritme vol ser un festival "molt transversal" on grans i petits hi trobin el seu espai.
El públic podrà gaudir d'un cartell musical de luxe amb més de 40 artistes nacionals i internacionals repartits en 4 escenaris, com SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and friends.

La comissió de gènere del festival presenta La Ruda, el nou expai no mixte que neix de la necessitat de crear un lloc de cures per a dones i persones trans. La Ruda compta amb programació específica com tallers del cicle menstrual o d'autodefensa feminista

La filosofia d'un festival que es desenvolupa en plena natura

Segons l'organització, "Bioritme Festival és molt més que un festival de música. És consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap un món millor i més just. El nostre pilar fonamental és l'ecologia en tot el seu ampli espectre: les nostres begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics i un gran nombre d'artesans que fan de cada creació una peça única". BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d'activitats durant tot el dia, de tota mena i adreçades a totes les edats: tallers, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG's i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts de circ, piscina. Tot això i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies en un dels paratges naturals més impressionants i idil·lícs de Catalunya, el Pantà de Sau a Vilanova de Sau, situat a la Comarca d'Osona.

Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Web del Festival