Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

SET
06
SET
09

AS THE WORLD TIPPED Espectacle sobre la crisi ecològica mundial -Fira de Teatre al Carrer-TÀRREGA-

Una ambiciosa producció de teatre aeri de gran format que combina audiovisuals espectaculars amb una impactant interpretació aèria, per explicar la crisi ecològica mundial, partint del vergonyant resultat polític de la Conferència sobre el Canvi Climàtic que va tenir lloc a Copenhagen el 2009.

Suspesos en el cel de la nit, els artistes malden per controlar el seu món, cada cop més precari, i per minimitzar els efectes de la dràstica catàstrofe ambiental. Un retrat èpic que vol conscienciar sobre les previsibles conseqüències que el planeta haurà d'afrontar en el futur. Un espectacle impactant, escrit i dirigit per Nigel Jamieson, un dels més prestigiats creadors internacionals en arts de carrer i que ha dirigit produccions als Jocs Olímpics de Sydney, o a Liverpool Capital de la Cultura.

"As the world tipped", de 50 minuts de durada, és gratuït, i es podrà veure a l'espai Hort del Barceloní el dijous 6 a les 21:30, com espectacle inaugural de la Fira, però també el divendres 7 a les 22:00 i el dissabte 8 a les 12 de la nit.


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook